Onze Diode Laser

Revolutionaire technologie voor een ultieme gladheid

Welkom bij LoveBody, waar technologische innovatie en persoonlijke zorg samenkomen om u de meest geavanceerde laserontharing te bieden.

Onze diode laser staat garant voor een veilige, hygiënische, en effectieve behandeling, geschikt voor ieder huidtype en haarkleur. Met onze geavanceerde apparatuur en deskundige behandelingen, zetten we de nieuwe standaard voor permanente ontharing.

Stap binnen in een wereld waar comfort en perfectie elkaar ontmoeten – uw reis naar een permanent gladde huid begint hier.

Contacteer Ons

🌟 Onbeperkt aantal flitsen

Geniet van een zorgeloze ervaring zonder limieten. Onze diode laser biedt een ongelimiteerde bron van flitsen, zodat u nooit bezorgd hoeft te zijn over het aantal behandelingen. Met onze topkwaliteit laser module en garantie, behoren beperkingen tot het verleden.

👩 Persoonlijk Afgestemde Behandelingen

In ons geavanceerde diode lasersysteem wordt uw persoonlijke klantenfiche zorgvuldig bewaard. Dit betekent dat elke behandeling wordt afgestemd op de unieke historiek van uw huid en haartype. Met deze informatie kunnen onze specialisten de laserinstellingen nauwkeurig aanpassen voor een optimaal resultaat bij ieder bezoek.

🇩🇪 Topkwaliteit van Duitse Bodem

Ons laserapparaat is uitgerust met premium componenten van Jenoptik, Duitslands vooraanstaand producent in lasertechnologie. Dit garandeert een constante betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw behandelingen.

❄️ Geavanceerd Koelsysteem voor Uw Comfort

Onze 5-staps koelsysteem zorgt ervoor dat het apparaat altijd op optimale temperatuur blijft. Dit betekent een aangenamere behandeling voor u en de mogelijkheid voor ons om de klok rond te werken zonder onderbrekingen.

⚡ Maximale Energie voor Maximale Effectiviteit

De hoge energie-impuls van onze laser tot 220 J garandeert een krachtige behandeling voor een langdurig gladde huid. Met het optimale behandelformaat van de laser kunt u elk gewenst gebied effectief aanpakken zonder energieverlies.

Waarom klanten kiezen voor LoveBody

Deskundig Personeel

Onze specialisten zijn geschoold en hebben veel ervaring

Gratis Advies

Plan een gratis en vrijblijvende intake in één van onze salons

Veilige Apparatuur

Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief

Veilig en hygiënisch

Wij werken steeds in een schone en steriele omgeving

Voordeelpakketten
220
per behandeling
OkselsOksels
BikiniBikini
BenenBenen
Maak een Afspraak

Actief sinds 2010

LoveBody nodigt u uit om elke dag wakker te worden zonder ongewenste haartjes! Sinds 2010 helpt Marina vrouwen en mannen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien middels het gebruik van diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Marina is volledig gecertificeerd en heeft 10 jaar ervaring als cosmetische consulente in onze andere studio’s zoals LoveNails en LoveMakeUp. Ze heeft een onmiskenbare passie om bij klanten een vlekkeloze look te creëren die bij hen past.

Marina