Gezicht ontharen

Bent u het zat om regelmatig uw gezichthaar te scheren of epileren en heeft u last van problemen zoals ingegroeide haartjes, irritaties of zelfs ontstekingen? Dan hebben wij bij LoveBody de perfecte oplossing voor u: laserontharing voor het gezicht!

Met onze professionele laserbehandelingen kunt u veilig, effectief en vrijwel pijnloos ongewenste haargroei verminderen voor verschillende delen van het gezicht, zoals de bovenlip, kin, hals, nek, wenkbrauwen, bakkebaarden en wangen.

Kies voor laserontharing bij LoveBody en geniet van de vele voordelen die deze behandeling biedt voor het ontharen van uw gezicht.

Gezicht laseren

  • Behandeling duur: 15-45 minuten
  • Aantal behandelingen: 6-8
  • Prijs: vanaf € 15,- per behandeling
VOORDELEN LASERONTHARING

Gezicht?

Gezicht ontharen met laser biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden. Ten eerste zorgt laserontharing voor langdurige resultaten. In tegenstelling tot traditionele ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren, biedt laserontharing blijvende resultaten.

Ten tweede is laserontharing minder belastend voor de huid. Bij traditionele ontharingsmethoden kan de huid geïrriteerd raken en kunnen er ontstekingen ontstaan. Ten derde is laserontharing kostenbesparend op de lange termijn omdat u niet langer hoeft te investeren in dure ontharingsproducten of -behandelingen.

Volledig pijnloos
100% Summerproof
Snel
Bewezen veilig
Langdurig
Alle huidtypes

Vrouwen: geen last meer van ongewenste gezichtsharen. Maak vandaag nog een afspraak!

Door te kiezen voor laserontharing, kunt u genieten van een gladde en haarvrije huid op uw gezicht zonder de zorgen van ingegroeide haren en irritatie. Wij nodigen u daarom van harte uit om een afspraak te maken voor een laserbehandeling van uw gezicht in onze schoonheidssalon.
Onze deskundige specialisten staan klaar om u te helpen en u te voorzien van een professionele en veilige behandeling. Aarzel niet langer en boek vandaag nog uw afspraak om uw gezicht te laten ontharen met laser!
Maak een afspraak

Mannen: gedaan met gezicht scheren. Maak vandaag nog een afspraak!

Steeds meer mannen kiezen ervoor om hun gezicht te laten laseren. Dit komt omdat traditionele methoden van gezichtsontharing zoals scheren, epileren en waxen vaak leiden tot irritaties, ingegroeide haren en stoppels. Laserontharing biedt een effectieve en langdurige oplossing voor deze problemen.
De meest voorkomende delen die worden behandeld zijn de baard, snor, wangen, nek, kaaklijn en bovenlip. Ook kunnen mannen kiezen voor het laseren van hun wenkbrauwen of oren.
Maak een afspraak

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in ons schoonheidssalon krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling.
Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen.
Maak een afspraak die past bij uw agenda, ook in de avond en het weekend. Het gesprek is kosteloos en discreet.
Gratis Intake Aanvragen

Tarieven laser ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij LoveBody.

Onze werkwijze

Hieronder vindt u de verschillende stappen die worden doorlopen bij het laseren van het gezicht.

Voorzorgsmaatregelen laseren van het gezicht:

Voordat u begint met de behandeling, moet u ervoor zorgen dat uw gezichtshaar voldoende is gegroeid, zodat de laser goed kan werken.

Ook is het belangrijk om te voorkomen dat u uw gezichtshaar epileert of waxt, aangezien de laser de haarwortel moet kunnen zien om effectief te kunnen zijn.

Zorg er ook voor dat u geen make-up of andere producten op uw gezicht heeft aangebracht voordat u naar uw afspraak gaat.

Tijdens de laserbehandeling van het gezicht:

Bij de behandeling zal de lasertherapeut een speciale gel op uw gezicht aanbrengen om de huid te beschermen en om de laserbehandeling te optimaliseren.

Vervolgens zal de lasertherapeut de laser op uw gezicht richten en het apparaat inschakelen. U zult een korte puls voelen, vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten.

De laser richt zich op de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor het haar niet meer kan groeien. De duur van de behandeling varieert afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en kan variëren van enkele minuten tot een uur.

Nazorg na laserontharing van het gezicht:

Direct na de behandeling kan uw huid er rood en geïrriteerd uitzien, maar dit is meestal van korte duur.

Uw lasertherapeut zal u instructies geven over hoe u uw huid na de behandeling moet verzorgen.

Dit kan onder andere het vermijden van zonlicht en het dragen van zonnebrandcrème om de huid te beschermen omvatten.

Nabehandelingen laserontharing van het gezicht:

Meerdere laserbehandelingen zijn nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dit komt omdat de laser alleen effectief is tijdens de actieve groeifase van het haar, en niet alle haren tegelijkertijd in dezelfde fase zitten.

Afhankelijk van uw individuele situatie, zal uw lasertherapeut aanbevelingen doen over het aantal behandelingen dat nodig is voor uw optimale resultaat.

Over het algemeen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Waarom klanten kiezen voor LoveBody

Deskundig Personeel

Onze specialisten zijn geschoold en hebben veel ervaring

Gratis Advies

Plan een gratis en vrijblijvende intake in één van onze salons

Veilige Apparatuur

Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief

Veilig en hygiënisch

Wij werken steeds in een schone en steriele omgeving

Voordeelpakketten
220
per behandeling
OkselsOksels
BikiniBikini
BenenBenen
Maak een Afspraak

Vragen & Antwoorden

De 5 vaakgestelde vragen en antwoorden over laserontharing van de gezicht.

1. Is laserontharing van het gezicht veilig?

Ja, laserontharing van het gezicht is veilig als het wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren specialist. Het is belangrijk om een betrouwbare en professionele salon te kiezen zoals bij LoveBody voor de behandeling.

2. Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor laserontharing van het gezicht?

Het aantal behandelingen varieert afhankelijk van het individu en de haargroeicyclus, maar gemiddeld zijn er ongeveer 6 tot 8 behandelingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken.

3. Doet laserontharing van het gezicht pijn?

Hoewel iedereen pijn anders ervaart, wordt laserontharing van het gezicht over het algemeen als vrijwel pijnloos beschouwd. Sommige mensen ervaren een licht tintelend gevoel tijdens de behandeling.

4. Wie komt in aanmerking voor laserontharing van het gezicht?

In principe kan iedereen met ongewenst gezichtshaar in aanmerking komen voor laserontharing. Het is echter belangrijk om te weten dat laserontharing effectiever is op donker haar en minder effectief op blond of grijs haar. Daarnaast is het belangrijk dat u niet zwanger bent en dat u geen medicijnen gebruikt die uw gevoeligheid voor licht verhogen.

5. Hoe lang duurt een laserbehandeling van het gezicht?

De duur van een laserbehandeling van het gezicht varieert afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en het type laser dat wordt gebruikt. Over het algemeen duurt een behandeling echter tussen de 15 en 60 minuten.

Nog een vraag?

Heeft u toch nog een vraag waarop u geen antwoord gevonden heeft op deze website, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer Ons

Als expert in laserontharingen zie ik dagelijks het vertrouwen en de opluchting bij klanten die voor het eerst laserontharing van het gezicht ondergaan. Het is geweldig om te zien hoe ze zich bevrijd voelen van ongewenst haar en de bijbehorende zorgen zoals ingegroeide haartjes en irritatie. Het is voor mij een voorrecht om te helpen bij het bereiken van deze geweldige resultaten en een boost te geven aan het zelfvertrouwen van mijn klanten.

MARINA - Expert ontharing