Borst ontharen

Bent u op zoek naar een veilige en effectieve manier om ongewenste haargroei op de borst te verminderen of te verwijderen?

Laserontharing biedt een permanente oplossing voor het verminderen van haargroei op de borst zonder de pijn, het ongemak en de tijdrovende taken van traditionele ontharingsmethoden zoals scheren en waxen.

De laserbehandeling is snel en vrijwel pijnloos en kan worden aangepast aan uw individuele behoeften. Bovendien zijn er geen downtime of hersteltijd vereist na de behandeling, dus u kunt direct weer aan de slag.

Ontdek vandaag nog de voordelen van laserontharing van de borst en ervaar het zelfvertrouwen en comfort dat gepaard gaat met een gladde en haarvrije borst.

Maak een afspraak met onze specialisten en ervaar de voordelen van deze moderne ontharingsmethode.

Borst laseren

  • Behandeling duur: 20-60 minuten
  • Aantal behandelingen: 6-8
  • Prijs: vanaf € 60,- per behandeling
VOORDELEN LASERONTHARING

Borst?

Het laten ontharen van de borst met laser biedt vele voordelen. Ten eerste zorgt het voor een permanente haarvermindering, wat betekent dat u geen tijd en geld meer hoeft te besteden aan tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren.

Ten tweede is het een veilige en effectieve behandeling die weinig tot geen pijn of ongemak veroorzaakt, in tegenstelling tot traditionele methoden. Ten derde levert het ook een gladde en egale huid op, zonder de ongemakken van ingegroeide haartjes, rode bultjes en irritatie.

Volledig pijnloos
100% Summerproof
Snel
Bewezen veilig
Langdurig
Alle huidtypes

Vrouwen: Gaat u ook voor gladde en haarvrije borst? Maak vandaag nog een afspraak!

Door te kiezen voor laserontharing van de borst kunt u genieten van een gladde en haarvrije huid zonder de pijn, het ongemak en de tijdrovende taken van traditionele ontharingsmethoden.
Bovendien biedt laserontharing langdurige resultaten, waardoor u geen tijd en geld meer hoeft te besteden aan tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren en waxen.
Wij nodigen u daarom van harte uit om een afspraak te maken voor een laserbehandeling van de borst in onze schoonheidssalon.
Onze deskundige specialisten staan klaar om u te helpen. Aarzel niet langer en boek vandaag nog uw afspraak.
Maak een afspraak

Mannen: ongewenst borsthaar voorgoed weg. Maak vandaag nog een afspraak!

Het laseren van de borst biedt mannen een aantal voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren.

Ten eerste zorgt laserontharing voor permanente haarvermindering, waardoor u nooit meer tijd hoeft te besteden aan tijdelijke ontharingsmethoden.

Ten tweede is laserontharing een veilige en effectieve methode die weinig tot geen pijn of ongemak veroorzaakt, in tegenstelling tot traditionele methoden.

Met laserontharing van de borst kunnen mannen zich zelfverzekerder voelen in hun eigen lichaam.

Maak een afspraak

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in ons schoonheidssalon krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling.
Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen.
Maak een afspraak die past bij uw agenda, ook in de avond en het weekend. Het gesprek is kosteloos en discreet.
Gratis Intake Aanvragen

Tarieven laser ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij LoveBody.

Onze werkwijze

Hieronder vindt u de verschillende stappen die worden doorlopen bij het laseren van de borst.

Voorzorgsmaatregelen laseren van de borst:

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consult plaats met de specialist.

Hierbij wordt gekeken naar het huidtype en de haargroei, en wordt er een behandelplan opgesteld.

Voor de behandeling dient het gebied geschoren te zijn, en moet de huid schoon en droog zijn.

Tijdens de laserbehandeling van de borst:

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een laserapparaat. De specialist brengt hierbij een koelgel aan op de huid om de behandeling comfortabeler te maken. Vervolgens wordt de laser op de huid gericht, waarbij het licht de haarzakjes vernietigt. De behandeling kan een licht prikkend gevoel veroorzaken, maar dit is over het algemeen goed te verdragen.

Nazorg na laserontharing van de borst:

Na de behandeling kan de huid rood en geïrriteerd zijn. Het is belangrijk om de huid te koelen en te beschermen tegen zonlicht. Ook is het belangrijk om strakke of schurende kleding te vermijden en niet te krabben of te wrijven aan het behandelde gebied. De specialist kan eventueel een crème voorschrijven om de huid te verzachten.

Nabehandelingen laserontharing van de borst:

Omdat de haargroei in verschillende fasen verloopt, zijn meerdere behandelingen nodig om alle haarzakjes te kunnen vernietigen. Het aantal behandelingen kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van de haargroei en de gewenste resultaten. De behandelingen worden doorgaans om de 6 tot 8 weken herhaald, totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Waarom klanten kiezen voor LoveBody

Deskundig Personeel

Onze specialisten zijn geschoold en hebben veel ervaring

Gratis Advies

Plan een gratis en vrijblijvende intake in één van onze salons

Veilige Apparatuur

Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief

Veilig en hygiënisch

Wij werken steeds in een schone en steriele omgeving

Voordeelpakketten
220
per behandeling
OkselsOksels
BikiniBikini
BenenBenen
Maak een Afspraak

Vragen & Antwoorden

De 5 vaakgestelde vragen en antwoorden over laserontharing van de borst.

1. Kan laserontharing van de borst pijnlijk zijn?

Ja, de behandeling kan een licht prikkend gevoel veroorzaken, maar over het algemeen is dit goed te verdragen. De specialist brengt tijdens de behandeling een koelgel aan op de huid om het comfortabeler te maken.

2. Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor het gewenste resultaat?

Het aantal behandelingen dat nodig is voor het gewenste resultaat varieert van persoon tot persoon, afhankelijk van de haargroei en de gewenste resultaten. Gemiddeld zijn er zo’n 6 tot 8 behandelingen nodig om alle haarzakjes te vernietigen.

3. Is laserontharing van de borst geschikt voor alle huidtypen?

Ja, de behandeling is geschikt voor alle huidtypen. De specialist zal echter wel kijken naar het huidtype en de haargroei om een behandelplan op maat te kunnen maken.

4. Is er sprake van downtime na de behandeling?

Nee, er is geen sprake van downtime na de behandeling. Na de behandeling kan de huid rood en geïrriteerd zijn, maar dit trekt binnen enkele uren tot dagen weg.

5. Is laserontharing van de borst duurder dan traditionele ontharingsmethoden?

Laserontharing van de borst kan duurder zijn dan traditionele ontharingsmethoden op korte termijn. Echter, op lange termijn is het vaak voordeliger omdat het resultaat langer aanhoudt en er minder vaak behandelingen nodig zijn. Daarnaast is het vaak effectiever en comfortabeler dan traditionele ontharingsmethoden.

Nog een vraag?

Heeft u toch nog een vraag waarop u geen antwoord gevonden heeft op deze website, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer Ons

Een laserbehandeling van de borst wordt over het algemeen als snel en effectief ervaren en zorgt voor een langdurig glad resultaat. Klanten zijn vaak blij verrast door het comfort van de behandeling en de snelle resultaten.

MARINA - Expert ontharing