Schouders ontharen

Wilt u uw schouders laten ontharen op een snelle, efficiënte en pijnloze manier? Dan bent u bij LoveBody aan het juiste adres!

Met onze geavanceerde laserbehandelingen bieden wij een veilige en effectieve oplossing voor ongewenste haargroei op de schouders. Of u nu een sporter bent die zich wil ontdoen van overmatige haargroei of gewoon op zoek bent naar een gladde, haarvrije look, onze laserbehandelingen zijn de perfecte oplossing.

Ontdek hieronder meer over de voordelen van laserontharing van de schouders en maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek.

Schouders laseren

  • Behandeling duur: 15-30 minuten
  • Aantal behandelingen: 6-8
  • Prijs: vanaf € 35,- per behandeling
VOORDELEN LASERONTHARING

Schouders?

Schouders laten ontharen met laser biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden. Ten eerste zorgt laserontharing voor langdurige resultaten, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over regelmatig scheren of waxen.

Ten tweede is de behandeling snel en effectief, waardoor u binnen enkele minuten klaar bent. Tot slot is laserontharing pijnloos en comfortabel, wat het ideaal maakt voor mensen die gevoelig zijn voor pijn.

Volledig pijnloos
100% Summerproof
Snel
Bewezen veilig
Langdurig
Alle huidtypes

Vrouwen: Gaat u ook voor een langdurig resultaat? Maak vandaag nog een afspraak!

Door te kiezen voor laserontharing van de schouders kunt u genieten van een langdurig resultaat, een pijnloze behandeling en een gladde huid zonder stoppels of irritatie. Bovendien zijn de resultaten al na enkele behandelingen zichtbaar, waardoor u snel van uw ongewenste haargroei af bent.
Wij nodigen u daarom van harte uit om een afspraak te maken voor een laserbehandeling van de schouders in onze schoonheidssalon.
Onze deskundige specialisten staan klaar om u te helpen. Aarzel niet langer en boek vandaag nog uw afspraak.
Maak een afspraak

Mannen: ongewenst schouderhaar voorgoed weg. Maak vandaag nog een afspraak!

Het laseren van de schouders biedt mannen een aantal voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden zoals scheren, waxen en epileren.
Een van de grootste voordelen is dat laserontharing permanente resultaten kan opleveren, terwijl traditionele methoden vaak alleen tijdelijke resultaten bieden.
Dit betekent dat mannen die ervoor kiezen om hun schouders te laten laseren, niet langer tijd en geld hoeven te besteden aan regelmatige ontharingssessies.
Kortom, laserontharing van de schouders biedt mannen een gemakkelijke, effectieve en langdurige oplossing voor ongewenst beenhaar.
Maak een afspraak

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in ons schoonheidssalon krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling.
Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen.
Maak een afspraak die past bij uw agenda, ook in de avond en het weekend. Het gesprek is kosteloos en discreet.
Gratis Intake Aanvragen

Tarieven laser ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij LoveBody.

Onze werkwijze

Hieronder vindt u de verschillende stappen die worden doorlopen bij het laseren van de schouders.

Voorzorgsmaatregelen laseren van de schouders:

Voordat de behandeling begint, zal de specialist eerst een consult met de patiënt houden om de behandeling en het verwachte resultaat te bespreken. Tijdens dit consult zal de specialist de patiënt ook informeren over de mogelijke risico’s en bijwerkingen.

Tijdens de laserbehandeling van de schouders:

De behandeling zelf begint met het schoonmaken van het behandelgebied en het aanbrengen van een speciale gel.

Vervolgens wordt de laser op het behandelgebied gericht. De laser zendt lichtpulsen uit die worden geabsorbeerd door de haarzakjes, waardoor de haargroei wordt verstoord.

De behandeling kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van het behandelgebied.

Nazorg na laserontharing van de schouders:

Na de behandeling zal de specialist de patiënt adviseren over de juiste nazorg om complicaties te voorkomen.

Dit kan onder meer het vermijden van blootstelling aan de zon, het gebruik van zonnebrandcrème en het vermijden van bepaalde activiteiten omvatten.

Daarnaast kan de patiënt ook enige roodheid en zwelling ervaren, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

Nabehandelingen laserontharing van de schouders:

De meeste patiënten zullen meerdere behandelingen nodig hebben om het gewenste resultaat te bereiken.

Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de haarkleur, de haardikte en de grootte van het behandelgebied.

De specialist zal de patiënt adviseren over het optimale behandelplan en de frequentie van de vervolgbehandelingen.

Waarom klanten kiezen voor LoveBody

Deskundig Personeel

Onze specialisten zijn geschoold en hebben veel ervaring

Gratis Advies

Plan een gratis en vrijblijvende intake in één van onze salons

Veilige Apparatuur

Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief

Veilig en hygiënisch

Wij werken steeds in een schone en steriele omgeving

Voordeelpakketten
220
per behandeling
OkselsOksels
BikiniBikini
BenenBenen
Maak een Afspraak

Vragen & Antwoorden

De 5 vaakgestelde vragen en antwoorden over laserontharing van de schouders.

1. Is laserontharing pijnlijk?

Over het algemeen is laserontharing niet pijnlijk. Patiënten kunnen een licht gevoel van warmte of tintelingen ervaren tijdens de behandeling, maar dit is meestal niet ondraaglijk. Het is ook mogelijk om een verdovende crème aan te brengen op het behandelgebied om eventuele ongemakken te minimaliseren.

2. Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van verschillende factoren, zoals de haargroei van de patiënt en de grootte van het behandelgebied. Gemiddeld zijn er tussen de 6 en 8 behandelingen nodig om permanente resultaten te bereiken.

3. Kan ik mijn schouders laten laseren als ik een getinte huid heb?

Ja, laserontharing kan ook veilig worden uitgevoerd op getinte of donkere huidtypen. Het is wel belangrijk om een specialist te raadplegen die ervaring heeft met het behandelen van verschillende huidtypen.

4. Is laserontharing veilig?

Ja, laserontharing is over het algemeen veilig. Er zijn echter enkele mogelijke bijwerkingen, zoals roodheid, zwelling en verkleuring van de huid. Het is daarom belangrijk om een specialist te raadplegen die ervaring heeft met laserontharing.

5. Hoe lang duren de resultaten?

Laserontharing kan permanente resultaten opleveren. Dit betekent dat na het voltooien van de aanbevolen aantal behandelingen, de haargroei op de schouders sterk zal verminderen of zelfs volledig zal stoppen. Het is mogelijk dat er na verloop van tijd nog enkele haren terug groeien, maar deze kunnen gemakkelijk worden behandeld met onderhoudsbehandelingen.

Nog een vraag?

Heeft u toch nog een vraag waarop u geen antwoord gevonden heeft op deze website, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer Ons

Niet alleen biedt laserontharing van de schouders effectieve en permanente resultaten, klanten waarderen ook het gemak en comfort van de behandeling. Geen gedoe meer met traditionele ontharingsmethoden, maar een snelle en vrijwel pijnloze oplossing voor het verminderen van ongewenste haargroei op de schouders.

MARINA - Expert ontharing