Laserontharing in 4 stappen

Hoe ziet een laserontharing behandeling eruit? Welke stappen moet u doorlopen? Bij LoveBody geven we graag een antwoord op deze en vele andere vragen rond laserontharing!

Met onze expertise en specialisatie in laserontharing streven we naar meer dan alleen een bevredigend resultaat. Ontdek hieronder ons stappenplan voor een succesvolle laserontharingservaring, waarbij we u begeleiden bij elke stap, van de voorbereiding tot de nazorg.

 • 1
  CONSULTATIE

  Tijdens deze consultatie zal men uw huid- en haartype beoordelen en uw medische geschiedenis doornemen.

  Lees meer
 • 2
  VOORBEREIDING

  Uw huid voorbereiden zoals bijvoorbeeld de huid schoonmaken en eventueel de haren korter maken.

  Lees meer
 • 3
  DE BEHANDELING

  Met het licht van onze laser kunnen we de haarzakjes op de te behandelen lichaamsdelen vernietigen.

  Lees meer
 • 4
  NAZORG

  Na de behandeling kan uw huid gevoelig en rood zijn. Een kalmerende crème helpt vaak en vermijd blootstelling aan de zon.

  Lees meer

1. Consultatie en evaluatie

De eerste stap in het proces van laserontharing is een consultatie met een laserontharingsspecialist. Tijdens deze afspraak zal de specialist de te behandelen zone beoordelen en bepalen of je een geschikte kandidaat bent voor laserontharing.

Daarnaast zullen ze je medische geschiedenis doornemen en eventuele risico’s of bijwerkingen bespreken. Je krijgt ook informatie over de behandeling zelf, wat je kunt verwachten en hoeveel sessies er nodig zijn.

voorzorgsmaatregelen-laserontharing
laserontharing-voorbereiding-scheren

2. Voorbereiding

Voordat je begint met laserontharing, moet je ervoor zorgen dat de te behandelen zone geschoren is. Het is ook belangrijk om de huid schoon en droog te houden, zonder producten als crèmes, lotions of deodorant.

Vermijd ook blootstelling aan de zon of zonnebank voor en na de behandeling, om mogelijke complicaties te voorkomen.

3. Permanente ontharing behandeling

Tijdens de behandeling zul je comfortabel worden geplaatst en zal de specialist de laserapparatuur instellen op basis van je huidskleur en haartype.

Eenmaal ingesteld zal de laser worden gebruikt om een puls van geconcentreerd licht uit te zenden, die de haarzakjes vernietigt zonder de omliggende huid te beschadigen.

De lengte van de sessie hangt af van de grootte van de behandelde zone en kan variëren van enkele minuten tot een uur.

laserontharing-gel
laserontharing-nazorg

4. Nazorg & follow-up

Na de behandeling kan je huid gevoelig zijn, roodheid vertonen en kan er enige zwelling optreden. De specialist zal je instructies geven over hoe je de behandelde zone moet verzorgen en welke producten je kunt gebruiken om eventuele pijn of ongemak te verlichten.

Het is belangrijk om de instructies van de specialist nauwkeurig op te volgen om de beste resultaten te behalen en mogelijke complicaties te voorkomen. Meerdere sessies zijn meestal nodig om de gewenste resultaten te bereiken, dus er wordt vaak een follow-up afspraak gepland om de voortgang te bespreken en de volgende stappen te bepalen.

Waarom kiezen voor LoveBody

8 redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog te kiezen voor permanente ontharing met onze diode laser!
 • langdurig resultaat
 • geschoold personeel
 • betrouwbare laserapparatuur
 • hygiëne & steriliteit primeert
 • pijnloze behandelingen
 • geen ingegroeide haren
 • bespaart tijd en geld
 • hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen
opleiding-laserontharen-400x400

Actief sinds 2010

LoveBody nodigt u uit om elke dag wakker te worden zonder ongewenste haartjes! Sinds 2010 helpt Marina vrouwen en mannen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien middels het gebruik van diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Marina is volledig gecertificeerd en heeft 10 jaar ervaring als cosmetische consulente in onze andere studio’s zoals LoveNails en LoveMakeUp. Ze heeft een onmiskenbare passie om bij klanten een vlekkeloze look te creëren die bij hen past.

Marina

Meer weten? Laat u terugbellen...