Armen ontharen

Heeft u genoeg van het regelmatig scheren, epileren of waxen van uw armen? Dan is laserontharing wellicht iets voor u! In onze studio bieden wij geavanceerde laserbehandelingen aan voor het ontharen van armen.

Met onze laserbehandelingen wordt ongewenst haar op de armen permanent verwijderd, waardoor u geen last meer hebt van stoppels en irritatie. Onze behandelingen zijn snel, effectief en veilig, en bieden een langdurige oplossing voor het ontharen van de armen.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf de voordelen van laserontharing voor de armen.

Armen laseren

  • Behandeling duur: 30-60 minuten
  • Aantal behandelingen: 6-9
  • Prijs: vanaf € 35,- per behandeling
VOORDELEN LASERONTHARING

Armen?

Het laten ontharen van de armen met laserbehandelingen biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een permanente oplossing voor ongewenste haargroei op de armen. Dit betekent dat u geen tijd meer hoeft te besteden aan het scheren, waxen of epileren van uw armen en dat u kunt genieten van een gladde, haarvrije huid.

Ten tweede is het een veilige en effectieve behandeling die geen schade toebrengt aan de huid. Hierdoor kunt u vertrouwen op een zorgeloze en comfortabele behandeling. Ten derde is het goedkoop op lange termijn, omdat het een permanente oplossing biedt en u geen geld meer hoeft uit te geven aan andere ontharingsmethoden.

Volledig pijnloos
100% Summerproof
Snel
Bewezen veilig
Langdurig
Alle huidtypes

Vrouwen: Kies voor gladde armen zonder gedoe? Maak vandaag nog een afspraak!

Door te kiezen voor laserontharing, kunt u genieten van een gladde en zachte huid zonder stoppels, ingegroeide haartjes of irritatie. Bovendien is laserontharing een snelle en comfortabele behandeling die weinig tot geen hersteltijd vereist.
Wij nodigen u daarom van harte uit om een afspraak te maken voor een laserbehandeling van de armen in onze schoonheidssalon.
Onze deskundige specialisten staan klaar om u te helpen. Aarzel niet langer en boek vandaag nog uw afspraak.
Maak een afspraak

Mannen: ongewenst armhaar voorgoed weg. Maak vandaag nog een afspraak!

Het laseren van de armen biedt mannen een aantal voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren: langdurige resultaten, minder ingegroeide haren en huidirritaties, een gladdere en zachtere huid.
Kortom, laserontharing van de armen biedt mannen een permanente en kosteneffectieve oplossing voor ongewenste haargroei, zonder de pijn, irritatie en het gedoe van traditionele ontharingsmethoden.
Bovendien kan het bijdragen aan een verhoogd zelfvertrouwen en een beter gevoel over uw uiterlijk. Of u nu een atleet bent, een zakenman of gewoon iemand die van een gladde en haarvrije huid houdt.
Maak een afspraak

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in ons schoonheidssalon krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling.
Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen.
Maak een afspraak die past bij uw agenda, ook in de avond en het weekend. Het gesprek is kosteloos en discreet.
Gratis Intake Aanvragen

Tarieven laser ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij LoveBody.

Onze werkwijze

Hieronder vindt u de verschillende stappen die worden doorlopen bij het laseren van de armen.

Voorzorgsmaatregelen laseren van de armen:

Voordat de behandeling begint, zal een specialist een consultatiegesprek met u hebben om uw medische geschiedenis te bespreken en uw verwachtingen en doelen voor de behandeling te begrijpen.

Daarna zal uw specialist u voorbereiden op de behandeling door u te adviseren om uw armen te scheren en geen blootstelling aan de zon of zonnebank te hebben in de weken voorafgaand aan de behandeling.

Tijdens de laserbehandeling van de armen:

Tijdens de behandeling zal een laserapparaat op uw huid worden gericht, waarbij de laser energie gebruikt om de haarzakjes te vernietigen.

De behandeling kan enige ongemak of lichte pijn veroorzaken, afhankelijk van uw persoonlijke pijngrens.

De duur van de behandeling kan variëren afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Nazorg na laserontharing van de armen:

Na de behandeling kan uw huid enige tijd gevoelig zijn en er kunnen roodheid en lichte zwelling optreden.

Uw specialist zal u adviseren over de beste manieren om uw huid te verzorgen na de behandeling, inclusief het vermijden van blootstelling aan de zon en het gebruik van hydraterende crèmes en zonnebrandcrème.

Nabehandelingen laserontharing van de armen:

Hoewel u mogelijk al na de eerste behandeling resultaten ziet, zijn meerdere behandelingen nodig om de beste resultaten te bereiken.

Uw specialist zal u adviseren over het optimale aantal behandelingen dat nodig is om de gewenste resultaten te bereiken, evenals de frequentie en de duur van de behandelingen.

Over het algemeen worden behandelingen om de 4-6 weken aanbevolen voor het beste resultaat.

Waarom klanten kiezen voor LoveBody

Deskundig Personeel

Onze specialisten zijn geschoold en hebben veel ervaring

Gratis Advies

Plan een gratis en vrijblijvende intake in één van onze salons

Veilige Apparatuur

Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief

Veilig en hygiënisch

Wij werken steeds in een schone en steriele omgeving

Voordeelpakketten
220
per behandeling
OkselsOksels
BikiniBikini
BenenBenen
Maak een Afspraak

Vragen & Antwoorden

De 5 vaakgestelde vragen en antwoorden over laserontharing van de armen.

1. Doet laserontharing pijn bij het ontharen van de armen?

Tijdens de behandeling kan enige ongemak of lichte pijn worden ervaren, afhankelijk van uw persoonlijke pijngrens.

Gelukkig zijn de meeste mensen in staat om de behandeling goed te verdragen en wordt het als minder pijnlijk beschouwd dan traditionele ontharingsmethoden.

2. Hoeveel behandelingen zijn er nodig om mijn armen te laten ontharen met laser?

Meerdere behandelingen zijn meestal nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Het aantal behandelingen hangt af van uw individuele haargroei en kan variëren van 4 tot 8 behandelingen, met intervallen van 4 tot 6 weken tussen elke behandeling.

3. Is laserontharing veilig voor mijn armen?

Laserontharing is over het algemeen veilig en effectief. Het kan echter enkele bijwerkingen hebben, zoals roodheid, zwelling en gevoeligheid van de huid. Het is belangrijk om uw specialist op de hoogte te stellen van eventuele medicijnen of huidaandoeningen voordat u de behandeling ondergaat.

4. Hoe lang duurt een laserbehandeling voor het ontharen van mijn armen?

De duur van de behandeling hangt af van de grootte van het te behandelen gebied en kan variëren van enkele minuten tot een uur.

5. Zijn er speciale instructies voor nazorg na een laserbehandeling voor mijn armen?

Ja, na de behandeling moet u uw huid beschermen tegen blootstelling aan de zon en hitte. Uw specialist kan u specifieke instructies geven voor nazorg, zoals het vermijden van hete douches of sauna’s.

Nog een vraag?

Heeft u toch nog een vraag waarop u geen antwoord gevonden heeft op deze website, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer Ons

Niet alleen zie ik mijn klanten opgelucht en tevreden vertrekken na een laserbehandeling van hun armen, maar ik zie ook hoe ze zich zelfverzekerder en comfortabeler voelen in hun eigen huid. Dat is waarom ik van mijn werk als expert in laserontharing houd.

MARINA - Expert ontharing