Rug ontharen

Bent u het beu om zich te scheren, waxen of epileren om een gladde rug te behouden? Overweeg dan laserontharing voor uw rug! Bij laserontharing wordt er gebruik gemaakt van een geavanceerde technologie om ongewenst haar permanent te verwijderen.

Het is een veilige en effectieve oplossing die steeds populairder wordt bij mannen en vrouwen. Onze specialiste zorgt voor een comfortabele en probleemloze ervaring. Ontdek de voordelen van laserontharing voor uw rug en geniet van een gladde en haarvrije huid zonder de gedoe van traditionele ontharingsmethoden!

Rug laseren

  • Behandeling duur: 15-20 minuten
  • Aantal behandelingen: 5-8
  • Prijs: vanaf € 35,- per behandeling
VOORDELEN LASERONTHARING

Rug?

Wanneer u ervoor kiest om uw rug te laten laseren, profiteert u van verschillende voordelen. Ten eerste is laserontharing een langdurige oplossing die u niet hoeft te herhalen zoals bij traditionele ontharingsmethoden.

Ten tweede is het een veilige en effectieve behandeling die haarzakjes vernietigt zonder de omliggende huid te beschadigen. Ten derde is laserontharing een snel proces dat meestal binnen enkele behandelingen resultaten oplevert, afhankelijk van uw haartype en huidskleur.

Volledig pijnloos
100% Summerproof
Snel
Bewezen veilig
Langdurig
Alle huidtypes

Vrouwen: Gaat u ook voor gladde rug? Maak vandaag nog een afspraak!

Door te kiezen voor laserontharing van de rug kunt u genieten van een langdurig resultaat, een minder pijnlijke behandeling en minder kans op ingegroeide haren. Daarnaast is het een snelle en effectieve methode om van ongewenste haargroei op de rug af te komen.
Wij nodigen u daarom van harte uit om een afspraak te maken voor een laserbehandeling van de rug in onze schoonheidssalon.
Onze deskundige specialisten staan klaar om u te helpen. Aarzel niet langer en boek vandaag nog uw afspraak.
Maak een afspraak

Mannen: ongewenst rughaar voorgoed weg. Maak vandaag nog een afspraak!

Het laseren van de rug biedt mannen een aantal voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden zoals waxen en scheren. Met laserontharing kunnen grote oppervlakken snel worden behandeld, waardoor het minder tijd kost en minder pijnlijk is.
Daarnaast leidt het laseren van de rug tot minder irritatie van de huid en minder kans op ingegroeide haren.
Kortom, laserontharing van de rug biedt mannen een gemakkelijke, effectieve en langdurige oplossing voor ongewenst rughaar.
Maak een afspraak

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in ons schoonheidssalon krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling.
Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen.
Maak een afspraak die past bij uw agenda, ook in de avond en het weekend. Het gesprek is kosteloos en discreet.
Gratis Intake Aanvragen

Tarieven laser ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij LoveBody.

Onze werkwijze

Hieronder vindt u de verschillende stappen die worden doorlopen bij het laseren van de rug.

Voorzorgsmaatregelen laseren van de rug:

De eerste stap bij het laseren van de rug is de voorbereiding. Voordat de behandeling begint, zal de specialist een consult plannen om de geschiktheid van de klant voor de behandeling te beoordelen.

Tijdens het consult zal de specialist vragen stellen over de medische geschiedenis en het gebruik van medicijnen.

Vervolgens zal de specialist de klant informeren over de behandeling, wat de klant kan verwachten en eventuele risico’s en complicaties die kunnen optreden.

Tijdens de laserbehandeling van de rug:

Bij de behandeling van de rug zal de specialist de huid voorbereiden door het te reinigen en te scheren.

Vervolgens wordt een speciale gel aangebracht om de huid te koelen en de laser beter te laten werken.

Tijdens de behandeling worden korte pulsen van laserenergie op de huid gericht om de haarzakjes te vernietigen. De specialist zal de laser aanpassen aan de huidskleur en haartype van de klant om de beste resultaten te behalen.

Nazorg na laserontharing van de rug:

Na de behandeling van de rug zal de specialist de klant voorzien van nazorginstructies. De huid kan gevoelig zijn en er kunnen rode plekken en zwellingen optreden, maar deze symptomen zullen na een paar uur verdwijnen.

Om de huid te beschermen tegen schade, wordt aangeraden om de zon te vermijden en zonnebrandcrème te gebruiken. Het is ook belangrijk om strakke kleding en wrijving op de behandelde huid te vermijden.

Nabehandelingen laserontharing van de rug:

Na de eerste behandeling van de rug, zal de klant worden geadviseerd om vervolgbehandelingen te ondergaan om het beste resultaat te bereiken.

Omdat de laser alleen effectief is tijdens de groeifase van het haar, zijn meerdere behandelingen nodig om alle haarzakjes te behandelen.

De specialist zal een behandelplan opstellen op basis van de individuele behoeften van de klant en zal een schema voor vervolgbehandelingen aanbevelen.

Waarom klanten kiezen voor LoveBody

Deskundig Personeel

Onze specialisten zijn geschoold en hebben veel ervaring

Gratis Advies

Plan een gratis en vrijblijvende intake in één van onze salons

Veilige Apparatuur

Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief

Veilig en hygiënisch

Wij werken steeds in een schone en steriele omgeving

Voordeelpakketten
220
per behandeling
OkselsOksels
BikiniBikini
BenenBenen
Maak een Afspraak

Vragen & Antwoorden

De 5 vaakgestelde vragen en antwoorden over laserontharing van de rug.

1. Is laseren van de rug pijnlijk?

Laserontharing van de rug kan oncomfortabel aanvoelen, maar de meeste patiënten ervaren slechts lichte pijn tijdens de behandeling. Een koelsysteem kan worden gebruikt om de huid te koelen en ongemak te minimaliseren.

2. Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor volledige ontharing?

Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van de individuele haargroei en de gewenste mate van ontharing. Over het algemeen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om tot 80-90% van de haargroei te verwijderen.

3. Is laserontharing veilig voor de rug?

Laserontharing van de rug is veilig zolang het wordt uitgevoerd door een getrainde professional met de juiste apparatuur. Er zijn enkele risico’s verbonden aan de behandeling, zoals verkleuring van de huid, littekens of brandwonden, maar deze zijn zeldzaam.

4. Moet ik iets speciaals doen ter voorbereiding op de behandeling?

Sommige patiënten kunnen na de behandeling last hebben van roodheid, zwelling of een licht branderig gevoel. Dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot enkele dagen. Het is belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon en andere irritaties gedurende ten minste een week na de behandeling.

5. Zijn er bijwerkingen na de behandeling?

Sommige patiënten kunnen na de behandeling last hebben van roodheid, zwelling of een licht branderig gevoel. Dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot enkele dagen. Het is belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon en andere irritaties gedurende ten minste een week na de behandeling.

Nog een vraag?

Heeft u toch nog een vraag waarop u geen antwoord gevonden heeft op deze website, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer Ons

Een laserontharingsbehandeling van de rug is een transformerende ervaring. Klanten zijn vaak verbaasd over hoe snel en effectief de behandeling is, en hoeveel verschil het maakt in hun dagelijks leven.

MARINA - Expert ontharing