Oksels ontharen

Bent u het zat om regelmatig uw oksels te scheren en heeft u last van problemen zoals ingegroeide haartjes, irritaties of zelfs ontstekingen? Dan hebben wij bij LoveBody de perfecte oplossing voor u: laserontharing voor gladde oksels!

Onze professionele laserontharingssessies bieden een veilige, effectieve en vrijwel pijnloze oplossing voor het verwijderen van ongewenste haartjes onder de oksels. Geen gedoe meer met traditionele ontharingsmethoden, maar geniet van langdurige resultaten en een gezonde, gladde huid.

Oksels laseren

  • Behandeling duur: 15-30 minuten
  • Aantal behandelingen: 6-9
  • Prijs: vanaf € 60,- per behandeling
VOORDELEN LASERONTHARING

Oksels?

Laserontharing voor de oksels heeft verschillende voordelen. Ten eerste biedt laserontharing van de oksels langdurige resultaten. In tegenstelling tot traditionele ontharingsmethoden zoals scheren en waxen, waarbij de haartjes snel teruggroeien, zorgt laserontharing voor een permanente vermindering van haargroei op de behandelde gebieden.

Ten tweede is laserontharing van de oksels een vrijwel pijnloze en comfortabele behandeling. In vergelijking met traditionele ontharingsmethoden kan laserontharing dus een veel comfortabelere en minder pijnlijke ervaring zijn. Ten derde kan laserontharing van de oksels helpen bij het verminderen van ingegroeide haartjes en irritaties.

Volledig pijnloos
100% Summerproof
Snel
Bewezen veilig
Langdurig
Alle huidtypes

Vrouwen: kies voor gladde en haarvrije oksels. Maak vandaag nog een afspraak!

Door te kiezen voor laserontharing, kunt u genieten van een gladde en haarvrije oksels zonder de zorgen van ingegroeide haren en irritatie.
Wij nodigen u daarom van harte uit om een afspraak te maken voor een laserbehandeling van de oksels in onze schoonheidssalon.
Onze deskundige specialisten staan klaar om u te helpen. Aarzel niet langer en boek vandaag nog uw afspraak.
Maak een afspraak

Mannen: minder transpiratie en meer hygiëne. Maak vandaag nog een afspraak!

Omdat mannen vaak meer en dikker haar hebben dan vrouwen, kan de okselhaarontwikkeling bij mannen zorgen voor ongemakkelijke geuren en irritatie. Met laserontharing kunnen mannen permanente resultaten behalen door het verminderen of volledig verwijderen van de haargroei in de okselregio.
De behandeling is niet alleen nuttig voor sporters en bodybuilders, maar voor alle mannen die gaan voor minder haar in de okselregio die zorgt voor minder transpiratie en meer hygiëne.
Maak een afspraak

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in ons schoonheidssalon krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling.
Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen.
Maak een afspraak die past bij uw agenda, ook in de avond en het weekend. Het gesprek is kosteloos en discreet.
Gratis Intake Aanvragen

Tarieven laser ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij LoveBody.

Onze werkwijze

Hieronder vindt u de verschillende stappen die worden doorlopen bij het laseren van de oksels.

Voorzorgsmaatregelen laseren van de oksels:

Voordat we beginnen met de laserbehandeling van de oksels, vindt er altijd een uitgebreid consult plaats waarbij we uw medische geschiedenis en huidtype bespreken.

Daarnaast krijgt u advies over hoe u uw huid moet voorbereiden op de behandeling, zoals het vermijden van blootstelling aan de zon en het scheren van de oksels.

Tijdens de laserbehandeling van de oksels:

Tijdens de behandeling worden de oksels gereinigd en wordt er een verkoelende gel aangebracht om uw huid te beschermen tegen de laserstralen.

Vervolgens zal de laser op het gewenste gebied worden gericht en worden geactiveerd.

De laserstralen richten zich op de haarfollikels en vernietigen deze, waardoor toekomstige haargroei wordt verminderd.

Nazorg na laserontharing van de oksels:

Na de behandeling kan uw huid rood en geïrriteerd zijn, maar dit is normaal en verdwijnt meestal binnen enkele uren.

Om de genezing te bevorderen, raden wij aan om uw huid te beschermen tegen de zon en warmtebronnen en geen strakke kleding te dragen. Het is ook belangrijk om de behandelde gebieden niet te scheren of te waxen.

Nabehandelingen laserontharing van de oksels:

Laserontharing vereist meestal meerdere behandelingen voor optimale resultaten. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van verschillende factoren zoals haartype en -dikte, huidskleur en het behandelgebied.

Onze specialisten zullen u adviseren over hoeveel behandelingen u nodig heeft voor een optimaal resultaat en hoeveel tijd er tussen elke behandeling moet zitten.

Waarom klanten kiezen voor LoveBody

Deskundig Personeel

Onze specialisten zijn geschoold en hebben veel ervaring

Gratis Advies

Plan een gratis en vrijblijvende intake in één van onze salons

Veilige Apparatuur

Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief

Veilig en hygiënisch

Wij werken steeds in een schone en steriele omgeving

Voordeelpakketten
220
per behandeling
OkselsOksels
BikiniBikini
BenenBenen
Maak een Afspraak

Vragen & Antwoorden

De 5 vaakgestelde vragen en antwoorden over laserontharing van de oksels.

1. Is het laseren van oksels pijnlijk?

Over het algemeen is het laseren van oksels niet erg pijnlijk, maar de mate van ongemak kan variëren van persoon tot persoon. Sommige mensen ervaren een lichte prikkeling of een warm gevoel tijdens de behandeling.

2. Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor het laseren van oksels?

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om de oksels volledig te ontharen. Dit is afhankelijk van de haardikte en -kleur, de huidskleur en de individuele haargroeicyclus van de persoon.

3. Is het laseren van oksels veilig?

Ja, het laseren van oksels is over het algemeen veilig als het wordt uitgevoerd door een professionele en ervaren specialist. Het is belangrijk om te zorgen dat de specialist de juiste apparatuur en instellingen gebruikt voor uw huidskleur en haartype.

4. Zijn er bijwerkingen na het laseren van oksels?

Sommige mensen kunnen last hebben van tijdelijke roodheid, zwelling of een licht branderig gevoel na de behandeling. Dit verdwijnt echter binnen enkele uren tot een paar dagen.

5. Moet ik na het laseren van oksels de zon vermijden?

Ja, het is belangrijk om blootstelling aan de zon te vermijden en een zonnebrandcrème met een hoge SPF te gebruiken om uw huid te beschermen na de behandeling.

Nog een vraag?

Heeft u toch nog een vraag waarop u geen antwoord gevonden heeft op deze website, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer Ons

Als expert op het gebied van laserontharingen kan ik met volle overtuiging zeggen dat een laserbehandeling van de oksels voor veel klanten een echte game changer is. Geen gedoe meer met scheermesjes, waxstrips of pijnlijke epilatoren, maar gewoon genieten van een gladde en haarvrije huid.

MARINA - Expert ontharing