Home » Laserontharingen » Klantengetuigenissen

Klantenervaringen

We zijn erg trots op onze geslaagde behandelingen. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.
Ik wil Marina graag bedanken voor de permanente wenkbrauwen. Door haar expertise zien de wenkbrauwen er zelfs onmiddellijk na de behandeling erg natuurlijk uit. De kleur is op de juiste manier met mijn teint afgestemd, precies zoals ik het wilde. Zij werkt snel, nauwkeurig en nagenoeg pijnloos. De studio is steriel, proper en hygiënisch

Sara

Marina, bedankt voor de mooie wenkbrauwen! Je bent zeer competent, werkt ijverig in een steriele omgeving met aandacht voor de klant. Omdat dit mijn eerste keer was wist ik niet zeker of ik de juiste keuze had gemaakt om bij jou de PMU te laten zetten. Gelukkig is alles prachtig geworden en ik zal al je adviezen opvolgen om het zo mooi te houden. Voor iedereen: deze artiest is echt te vertrouwen met je gezicht!

Claire

Ik heb 2 weken gewacht om mijn review te plaatsen, omdat ik eerst de resultaten wilde zien voordat ik er iets over zeg. Marina is gewoonweg fantastisch! Ze heeft zoveel geduld en is een geweldige luisteraar. Ik ben echt ondersteboven van haar professionaliteit. Ze heeft uitstekend gezorgd dat ik precies kreeg wat ik wilde. Ze heeft een dusdanig lichte hand dat ik haast niet wist dat ze begon tot ze al bijna klaar was. Ik kan niet wachten om terug te gaan voor mijn bijwerking.

Ellen

Graag bedank ik PMU artiest Marina voor haar professionaliteit. Zij heeft zeer nette permanente wenkbrauwmake-up bij mij aangebracht en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Na een uitgebreide consultatie, waarin ik de juiste informatie van Marina kreeg, heb ik een passende vorm en de geschikte kleur kunnen uitzoeken. Ontzettend bedankt!! Ik kom zeker terug om ook permanente lippen- en ogenmake-up te laten doen.

Leen

Marina is een echte artiest en volleerde professional in de kunst van semi-permanente make-up. Ze neemt de tijd om alles over de ervaring uit te leggen en om precies vast te stellen wat de klant wil bereiken. Ze zorgt ervoor dat alles duidelijk is en dat verwachtingen realistisch zijn. Ze deed zowel bovenste als onderste eyeliner bij mij en ik ben overweldigd met de resultaten ...

Amber

Onze Klanten

Bij LoveBody verwelkomen we een diversiteit aan klanten die één ding gemeen hebben: de wens voor een gladde, verzorgde huid door middel van professionele laserontharing.

Actief sinds 2010

LoveBody nodigt u uit om elke dag wakker te worden zonder ongewenste haartjes! Sinds 2010 helpt Marina vrouwen en mannen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien middels het gebruik van diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Marina is volledig gecertificeerd en heeft 10 jaar ervaring als cosmetische consulente in onze andere studio’s zoals LoveNails en LoveMakeUp. Ze heeft een onmiskenbare passie om bij klanten een vlekkeloze look te creëren die bij hen past.

Marina

Waarom kiezen voor LoveBody

8 redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog te kiezen voor permanente ontharing met onze diode laser!
  • langdurig resultaat
  • geschoold personeel
  • betrouwbare laserapparatuur
  • hygiëne & steriliteit primeert
  • pijnloze behandelingen
  • geen ingegroeide haren
  • bespaart tijd en geld
  • hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen
opleiding-laserontharen-400x400