Benen ontharen

Bent u het zat om regelmatig uw benen te scheren, waxen of epileren en heeft u last van problemen zoals ingegroeide haartjes, irritaties of zelfs ontstekingen? Dan hebben wij bij LoveBody de perfecte oplossing voor u: laserontharing voor gladde benen!

Onze professionele laserontharingssessies bieden een veilige, effectieve en vrijwel pijnloze oplossing voor het verwijderen van ongewenste haartjes op de benen. Geen gedoe meer met traditionele ontharingsmethoden, maar geniet van langdurige resultaten en een gezonde, gladde huid.

Benen laseren

  • Behandeling duur: 30-60 minuten
  • Aantal behandelingen: 6-9
  • Prijs: vanaf € 60,- per behandeling
VOORDELEN LASERONTHARING

Benen?

Laserontharing voor de benen heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een langdurige oplossing. In tegenstelling tot het scheren of waxen van de benen, waarbij de haartjes snel terug groeien, biedt laserontharing langdurige resultaten. U kunt dus genieten van een gladde huid zonder regelmatig te hoeven scheren of waxen.

Ten tweede is laserontharing een veilige en effectieve methode om ongewenste haartjes op de benen te verwijderen. Er is minder kans op irritaties, ingegroeide haartjes en ontstekingen. Ten derde is laserontharing vrijwel pijnloos. De meeste mensen ervaren slechts een licht prikkelend gevoel tijdens de behandeling.

Volledig pijnloos
100% Summerproof
Snel
Bewezen veilig
Langdurig
Alle huidtypes

Vrouwen: Gaat u ook voor gladde en haarvrije benen? Maak vandaag nog een afspraak!

Door te kiezen voor laserontharing, kunt u genieten van een gladde en haarvrije benen zonder de zorgen van ingegroeide haren en irritatie.
Wij nodigen u daarom van harte uit om een afspraak te maken voor een laserbehandeling van de benen in onze schoonheidssalon.
Onze deskundige specialisten staan klaar om u te helpen. Aarzel niet langer en boek vandaag nog uw afspraak.
Maak een afspraak

Mannen: ongewenst beenhaar voorgoed weg. Maak vandaag nog een afspraak!

et laseren van de benen biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden zoals scheren of waxen: langdurige resultaten, minder ingegroeide haren en huidirritaties, een gladdere en zachtere huid.
Kortom, laserontharing van de benen biedt mannen een gemakkelijke, effectieve en langdurige oplossing voor ongewenst beenhaar.
Maak een afspraak

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in ons schoonheidssalon krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling.
Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen.
Maak een afspraak die past bij uw agenda, ook in de avond en het weekend. Het gesprek is kosteloos en discreet.
Gratis Intake Aanvragen

Tarieven laser ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij LoveBody.

Onze werkwijze

Hieronder vindt u de verschillende stappen die worden doorlopen bij het laseren van de benen.

Voorzorgsmaatregelen laseren van de benen:

Voordat de behandeling begint, zal de lasertherapeut uw huid grondig onderzoeken en de behandelmethode met u bespreken.

U krijgt instructies over hoe u zich het beste kunt voorbereiden op de behandeling, zoals het vermijden van zonnebaden en het scheren van de benen.

Het is belangrijk om te vermelden als u bepaalde medicatie gebruikt of als u een gevoelige huid heeft.

Tijdens de laserbehandeling van de benen:

Tijdens de behandeling zit u in een comfortabele houding en draagt u een beschermende bril om uw ogen te beschermen tegen de laserstralen.

De lasertherapeut brengt een verkoelende gel aan op het te behandelen gebied en begint met het laseren van de benen.

De laser zendt energie uit die door de melanine in het haar wordt geabsorbeerd en de haarfollikel vernietigt. U zult slechts een licht prikkelend gevoel ervaren.

Nazorg na laserontharing van de benen:

Na de behandeling wordt er een verzachtende crème aangebracht om de huid te kalmeren en te hydrateren.

U kunt wat roodheid of zwelling ervaren, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren.

Het is belangrijk om de instructies van de lasertherapeut op te volgen en de behandelde gebieden goed te beschermen tegen de zon.

Nabehandelingen laserontharing van de benen:

Afhankelijk van uw haargroei en de gewenste resultaten, zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

De lasertherapeut zal samen met u een behandelplan opstellen en u adviseren over het aantal en de frequentie van de vervolgbehandelingen.

Waarom klanten kiezen voor LoveBody

Deskundig Personeel

Onze specialisten zijn geschoold en hebben veel ervaring

Gratis Advies

Plan een gratis en vrijblijvende intake in één van onze salons

Veilige Apparatuur

Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief

Veilig en hygiënisch

Wij werken steeds in een schone en steriele omgeving

Voordeelpakketten
220
per behandeling
OkselsOksels
BikiniBikini
BenenBenen
Maak een Afspraak

Vragen & Antwoorden

De 5 vaakgestelde vragen en antwoorden over laserontharing van de benen.

1. Doet laserontharing pijn aan de benen?

Ja, laserontharing kan enigszins pijnlijk zijn, maar dit verschilt per persoon en hangt af van de gevoeligheid van de huid en de intensiteit van de laserbehandeling.

Gelukkig wordt de pijn vaak omschreven als mild en is het over het algemeen goed te verdragen. Bovendien kan er tijdens de behandeling gebruik worden gemaakt van verdovende crèmes om de pijn te verminderen.

2. Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor laserontharing van de benen?

Het aantal behandelingen varieert afhankelijk van het haartype, de dikte van de haren en de kleur van de huid. Over het algemeen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Na elke behandeling zal er minder haar teruggroeien.

3. Is laserontharing veilig voor de benen?

Ja, laserontharing is over het algemeen veilig voor de benen, mits uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren professional. Er zijn echter enkele risico’s, zoals verbranding, littekens of veranderingen in de pigmentatie van de huid. Het is belangrijk om de instructies van de behandelaar op te volgen en de juiste nazorg te doen om deze risico’s te minimaliseren.

4. Zijn er bijwerkingen van laserontharing op de benen?

Ja, er kunnen bijwerkingen zijn van laserontharing op de benen, zoals roodheid, zwelling, jeuk of tijdelijke veranderingen in de pigmentatie van de huid. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen na enkele dagen tot enkele weken. Zeldzame maar ernstigere bijwerkingen zijn brandwonden en littekens.

5. Kan ik mijn benen scheren tussen laserontharingsbehandelingen door?

Ja, je kunt je benen scheren tussen de laserontharingsbehandelingen door. Het is zelfs belangrijk om de haren kort te houden voorafgaand aan de behandeling om de effectiviteit van de laser te vergroten. Het wordt echter afgeraden om te waxen, epileren of te plukken tussen de behandelingen door, omdat dit de haarfollikels kan beschadigen en het moeilijker kan maken om het gewenste resultaat te bereiken.

Nog een vraag?

Heeft u toch nog een vraag waarop u geen antwoord gevonden heeft op deze website, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer Ons

Definitief ontharen met laser is een uitstekende oplossing voor mensen die op zoek zijn naar gladde benen zonder het gedoe van regelmatig scheren of waxen. Als expert op het gebied van ontharing kan ik met zekerheid zeggen dat laserontharing van de benen een veilige en effectieve methode is om permanent van ongewenst haar af te komen.

MARINA - Expert ontharing