Buik ontharen

Wilt u afscheid nemen van ongewenste haargroei op uw buik? Overweeg dan laserontharing als een effectieve en langdurige oplossing. Met laserontharing van de buik kunt u ongewenste haargroei permanent verminderen zonder de pijn en het gedoe van traditionele ontharingsmethoden.

Onze ervaren specialisten maken gebruik van de nieuwste laserapparatuur om veilige en comfortabele behandelingen te bieden die passen bij uw huidtype en haargroeipatroon.

Kies voor de permanente oplossing en plan vandaag nog uw laserontharingsbehandeling voor uw buik in ons instituut.

Buik laseren

  • Behandeling duur: 15-30 minuten
  • Aantal behandelingen: 4-8
  • Prijs: vanaf € 30,- per behandeling
VOORDELEN LASERONTHARING

Buik?

Het laten laseren van de buik biedt talloze voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden. Ten eerste is laserontharing van de buik snel en effectief, waardoor u binnen enkele behandelingen een gladde en haarvrije huid kunt bereiken.

Ten tweede is het veilig en comfortabel, zonder de pijn en irritatie die gepaard gaat met waxen of scheren. Ten derde is laserontharing van de buik een permanente oplossing, wat betekent dat u nooit meer tijd en geld hoeft te besteden aan het verwijderen van ongewenste haargroei op de buik.

Volledig pijnloos
100% Summerproof
Snel
Bewezen veilig
Langdurig
Alle huidtypes

Vrouwen: geniet van een gladde en haarvrije buik? Maak vandaag nog een afspraak!

Door te kiezen voor laserontharing van de buik kunt u genieten van een gladde en haarvrije huid, zonder de pijn en het ongemak van traditionele ontharingsmethoden.
Daarnaast is laserontharing van de buik een duurzame oplossing, waardoor u op lange termijn tijd en geld bespaart.

Wij nodigen u daarom van harte uit om een afspraak te maken voor een laserbehandeling van de buik in onze schoonheidssalon.
Onze deskundige specialisten staan klaar om u te helpen. Aarzel niet langer en boek vandaag nog uw afspraak.

Maak een afspraak

Mannen: ongewenst buikhaar voorgoed weg. Maak vandaag nog een afspraak!

Het laseren van de buik biedt mannen een aantal voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden, zoals scheren of waxen. Ten eerste is laserontharing van de buik veel minder pijnlijk en veroorzaakt het geen irritatie of ingegroeide haren, wat vaak voorkomt bij het scheren.
Ten tweede is laserontharing van de buik een permanente oplossing, waardoor mannen geen tijd meer hoeven te besteden aan het dagelijks scheren of regelmatig waxen.
Ten derde is laserontharing van de buik zeer effectief, wat betekent dat mannen snel en gemakkelijk de gladde en haarvrije buik kunnen bereiken die ze willen.
Maak een afspraak

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in ons schoonheidssalon krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling.
Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen.
Maak een afspraak die past bij uw agenda, ook in de avond en het weekend. Het gesprek is kosteloos en discreet.
Gratis Intake Aanvragen

Tarieven laser ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij LoveBody.

Onze werkwijze

Hieronder vindt u de verschillende stappen die worden doorlopen bij het laseren van de buik.

Voorzorgsmaatregelen laseren van de buik:

Allereerst is het belangrijk om de zon te vermijden en uw huid niet te bruinen voordat u de behandeling ondergaat, omdat het laserlicht dan minder effectief kan zijn.

Daarnaast moet u het gebruik van huidproducten zoals parfum, deodorant en bodylotion vermijden op de dag van de behandeling, omdat deze de huid kunnen irriteren of de laserbehandeling kunnen belemmeren.

Ook wordt aangeraden om te stoppen met het gebruik van medicatie die de gevoeligheid van de huid kan verhogen, zoals antibiotica, aspirine of retinol, voordat u een laserbehandeling ondergaat.

Tijdens de laserbehandeling van de buik:

Tijdens de behandeling wordt een speciale laser gebruikt om de haarzakjes in de buikstreek te vernietigen, waardoor de haargroei op de behandelde gebieden permanent wordt verminderd.

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd en wordt er een verdovende crème aangebracht om eventuele pijn of ongemak te verminderen. Tijdens de behandeling kan een lichte tinteling worden gevoeld, maar de meeste patiënten ervaren geen pijn. De duur van de behandeling varieert afhankelijk van de grootte van het behandelde gebied, maar duurt meestal niet langer dan 30 minuten.

Nazorg na laserontharing van de buik:

De nazorg is een belangrijk onderdeel van laserontharing van de buik. Na de behandeling kan de huid enige roodheid of zwelling vertonen, wat normaal is en meestal binnen enkele uren tot dagen verdwijnt. Om de huid te kalmeren en te beschermen, wordt aangeraden om gedurende enkele dagen na de behandeling geen strakke kleding te dragen en de huid niet bloot te stellen aan direct zonlicht of hete temperaturen, zoals sauna’s of warme douches. Ook wordt geadviseerd om de behandelde huid regelmatig te hydrateren met een zachte en parfumvrije crème om droogheid en irritatie te voorkomen. Ten slotte is het belangrijk om de instructies van de specialist op te volgen en eventuele vragen of zorgen te bespreken tijdens de nazorgafspraak. Door de nazorg zorgvuldig te volgen, kan de huid snel herstellen en kunnen de beste resultaten worden bereikt.

Nabehandelingen laserontharing van de buik:

Na de initiële behandeling van laserontharing van de buik, zijn vervolgbehandelingen nodig om de beste resultaten te behalen. Aangezien niet alle haarzakjes tegelijkertijd actief zijn, zijn meerdere behandelingen nodig om alle haarzakjes te behandelen wanneer ze actief worden. Meestal wordt aanbevolen om een interval van 4 tot 6 weken tussen de behandelingen aan te houden om de beste resultaten te behalen. Het aantal benodigde behandelingen kan variëren afhankelijk van het individu en de haargroeipatronen, maar gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor optimale resultaten. Onze specialisten zullen u begeleiden tijdens het proces en u helpen bij het plannen van de vervolgbehandelingen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt en dat u tevreden bent met uw gladde en haarvrije buik.

Waarom klanten kiezen voor LoveBody

Deskundig Personeel

Onze specialisten zijn geschoold en hebben veel ervaring

Gratis Advies

Plan een gratis en vrijblijvende intake in één van onze salons

Veilige Apparatuur

Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief

Veilig en hygiënisch

Wij werken steeds in een schone en steriele omgeving

Voordeelpakketten
220
per behandeling
OkselsOksels
BikiniBikini
BenenBenen
Maak een Afspraak

Vragen & Antwoorden

De 5 vaakgestelde vragen en antwoorden over laserontharing van de buik.

1. Doet laserontharing van de buik pijn?

Laserontharing van de buik kan wat ongemak veroorzaken, maar de meeste klanten ervaren slechts een lichte tinteling of warmte tijdens de behandeling.

2. Is laserontharing van de buik veilig?

Laserontharing van de buik is over het algemeen een veilige behandeling, maar het is belangrijk om een ervaren en gekwalificeerde professional te kiezen om de behandeling uit te voeren.

3. Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is voor laserontharing van de buik varieert per persoon en hangt af van de individuele haargroeipatronen. Meestal zijn 6 tot 8 behandelingen nodig voor optimale resultaten.

4. Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling voor laserontharing van de buik duurt meestal tussen de 15 en 30 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

5. Wanneer kan ik resultaten verwachten?

U kunt na de eerste behandeling al een vermindering van haargroei opmerken. De beste resultaten worden meestal na meerdere behandelingen bereikt, en u zult na elke behandeling merkbare resultaten zien.

Nog een vraag?

Heeft u toch nog een vraag waarop u geen antwoord gevonden heeft op deze website, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer Ons

Met laserontharing krijgen klanten een verbluffend resultaat. Het is een veilige en effectieve manier om ongewenste haargroei op de buik te verwijderen. De behandeling is comfortabel en klanten ervaren een zichtbaar verschil in zelfvertrouwen na de behandeling.

MARINA - Expert ontharing