Home » Contacteer ons » Contact Verzonden

Bedankt voor uw bericht!

We willen u graag bedanken voor uw interesse in onze laserontharingen en voor het invullen van ons contactformulier. We nemen uw aanvraag serieus en zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Bij Love Body hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorg voor onze klanten. We begrijpen dat het een grote stap kan zijn om te kiezen voor laserontharing, en we staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij het maken van de juiste keuze.

We zijn trots op de kwaliteit van onze dienstverlening en ons team van ervaren professionals zal er alles aan doen om u de best mogelijke ervaring te bieden. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in onze praktijk.

Nogmaals bedankt voor uw interesse in Love Body en we hopen snel van u te horen!

Met vriendelijke groet,

Het team van Love Body

Vragen over permanente make up

Foto's voor en na

Voor en na foto's van laserontharing zijn een belangrijk onderdeel van het beslissingsproces voor veel mensen die overwegen om deze behandeling te ondergaan. Deze foto's geven een visueel beeld van de resultaten die kunnen worden bereikt na de behandeling en helpen om realistische verwachtingen te scheppen.

Waarom kiezen voor LoveBody

8 redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog te kiezen voor permanente ontharing met onze diode laser!
  • langdurig resultaat
  • geschoold personeel
  • betrouwbare laserapparatuur
  • hygiëne & steriliteit primeert
  • pijnloze behandelingen
  • geen ingegroeide haren
  • bespaart tijd en geld
  • hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen
opleiding-laserontharen-400x400

Actief sinds 2010

LoveBody nodigt u uit om elke dag wakker te worden zonder ongewenste haartjes! Sinds 2010 helpt Marina vrouwen en mannen om zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien middels het gebruik van diverse schoonheidsbehandelingen.

 

Marina is volledig gecertificeerd en heeft 10 jaar ervaring als cosmetische consulente in onze andere studio’s zoals LoveNails en LoveMakeUp. Ze heeft een onmiskenbare passie om bij klanten een vlekkeloze look te creëren die bij hen past.

Marina