Home » Laserontharing Mannen » Gezicht Laten Laseren

Gezicht Laseren Mannen: Professionele Laser Ontharing Voor Een Mannelijk Gezicht

Welkom bij Lovebody, uw expert in gezicht laseren voor mannen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van ongewenst gezichtshaar met behulp van een veilige en effectieve laserbehandeling. Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt terwijl wij uw huid gladder maken.

Hoewel er verschillende methodes bestaan om gezichtshaar te verwijderen zoals scheren, waxen of epileren, richten wij ons exclusief op laserontharing. Deze techniek biedt langdurige resultaten zonder de pijn en irritatie die vaak gepaard gaan met andere ontharingstechnieken.

Gezicht laseren mannen? Laserontharing als goed alternatief

  • Behandeling duur: op aanvraag
  • Aantal behandelingen: 6-9
  • Prijs: vanaf € 50,- per behandeling
VOORDELEN

Gezicht laseren mannen?

Het verwijderen van gezichtshaar kan mannen een verzorgde en professionele uitstraling geven. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de hygiëne en het verminderen van huidirritatie. Daarnaast kan het bijdragen aan een gladdere huid en een zelfverzekerder gevoel. Tot slot kan het de algehele uitstraling verbeteren en zorgen voor een frisse en verzorgde look.

Onze Klanten

Bij LoveBody verwelkomen we een breed scala aan klanten, van atleten en beroemdheden tot de praktische man die zijn partner wil plezieren.
Volledig pijnloos
Langdurig
Snel
Bewezen veilig
Alle huidtypes

Kies vandaag nog voor gezicht laseren mannen.
Maak een vrijblijvende afspraak!

Mannen, zeg vaarwel tegen ongewenst gezichtshaar met onze diode laser en ontharingstechniek specifiek voor mannen. Met onze geavanceerde technologie kunnen we snel en effectief ongewenst haar verwijderen, zonder pijn of irritatie. Vergeet het gedoe van scheren of waxen en geniet van een gladde en haarvrije huid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van onze professionele behandelingen. Maak een afspraak en zeg hallo tegen een haarvrije toekomst!
Maak een afspraak

Vrijblijvend intakegesprek

Maak kennis met de mogelijkheden van laserontharing voor het gezicht tijdens een vrijblijvend intakegesprek in ons schoonheidssalon. Tijdens dit gesprek beantwoorden wij al uw vragen en geven wij u een duidelijke prijsopgave en een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Wij plannen de afspraak op een moment dat voor u uitkomt, zelfs in de avonduren en in het weekend. Het intakegesprek is kosteloos en verloopt discreet, zodat u met een gerust hart kunt beslissen of laserontharing iets voor u is.
Gratis Intake Aanvragen

Ontdek Onze Geavanceerde Diodelaser

Onbeperkte Flitsen

Onbeperkte flitsen garanderen eindeloze behandelingen zonder kwaliteitsverlies.

Optimaal Laservenster

Het laseroppervlak van 12x18 mm zorgt voor effectieve behandelingen zonder energieverlies.

Duitse Betrouwbaarheid

De laser is versterkt met Duitse precisiecomponenten voor topresultaten.

5-traps Koelsysteem

Een geavanceerd koelsysteem garandeert uw comfort tijdens elke behandeling.

Geïntegreerde Klantenfiche

Met de klantenfiche in ons lasertoestel zorgen we altijd voor de optimale instellingen.

Hoge pulsenergie tot 220 J

Onze laser met hoge energie zorgt voor effectieve resultaten die uw huid langdurig glad houden.

Tarieven laser ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen bij mannen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij LoveBody.

Gezicht Laseren Mannen: Professionele Laser Ontharing Voor Een Mannelijk Gezicht

Welkom bij Lovebody, uw expert in gezicht laseren voor mannen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van ongewenst gezichtshaar met behulp van een veilige en effectieve laserbehandeling. Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt terwijl wij uw huid gladder maken.

Hoewel er verschillende methodes bestaan om gezichtshaar te verwijderen zoals scheren, waxen of epileren, richten wij ons exclusief op laserontharing. Deze techniek biedt langdurige resultaten zonder de pijn en irritatie die vaak gepaard gaan met andere ontharingstechnieken.

Mannengezichten laserbehandeling: hoe werkt het? 🧔

Laserhaarverwijdering werkt door een geconcentreerde lichtstraal door de huid te sturen naar individuele haarfollikels. De intense warmte van de laser beschadigt de haarfollikel waardoor toekomstige haargroei wordt beperkt. Deze behandelmethode is perfect voor mannen die streven naar een gladde huid zonder dagelijkse scheerirritaties.

Veiligheid en bijwerkingen:

Ons team is uitgebreid getraind in het veilig uitvoeren van deze behandeling met minimale bijwerkingen. Mogelijke reacties zoals roodheid of zwelling verdwijnen meestal binnen enkele uren na de behandeling.

Kosten en resultaten:

De kosten van laserontharing voor het mannelijk gezicht variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften. Tijdens uw eerste consultatie kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen met inbegrip van de geschatte kosten.

Na de eerste sessie zult u merkbare resultaten zien. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van verschillende factoren zoals haarkleur, huidtype en het te behandelen gebied.

Beste tijd om te beginnen:

Het is nooit te laat of te vroeg om met laserontharing voor mannen te beginnen! De beste tijd hangt af van uw individuele behoeften en schema.

Handige tips vóór en na de behandeling:

Voor optimale resultaten raden wij aan dat u zich goed voorbereidt op uw laserbehandeling. Vermijd blootstelling aan de zon, scheer het gebied dat wordt behandeld een dag eerder, vermijd huidverzorgingsproducten die alcohol bevatten vlak voor de procedure.

Na de procedure is het belangrijk om uw huid goed gehydrateerd te houden, directe blootstelling aan zonlicht vermijden en geen gebruik maken van producten die irritatie kunnen veroorzaken.

Bij Lovebody bieden wij professionele gezichtshaar laserbehandelingen specifiek ontworpen voor mannen. Ons doel is om u een gladde huid te geven waarin u vertrouwen heeft! Neem contact met ons op voor meer informatie of boek nu online een afspraak.

Waarom klanten kiezen voor LoveBody

Deskundig Personeel

Onze specialisten zijn geschoold en hebben veel ervaring

Gratis Advies

Plan een gratis en vrijblijvende intake in één van onze salons

Veilige Apparatuur

Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief

Veilig en hygiënisch

Wij werken steeds in een schone en steriele omgeving

Het gevoel van een gladgeschoren gezicht zonder de dagelijkse irritatie van scheren is voor veel mannen een verademing. Met laserontharing kunnen mannen genieten van langdurige resultaten en een zachte huid, zonder de tijd en moeite die gepaard gaan met traditionele ontharingsmethoden.

MARINA - Expert ontharing